Dolcetti jestive šalice za kavu od sada s novim omotom

//Dolcetti jestive šalice za kavu od sada s novim omotom

Dolcetti jestive šalice za kavu od sada s novim omotom

Najfiniji ugostiteljski keks oblikovan u šalicu iz koje možete popiti svoj espresso, a šalicu nakon toga – pojesti, naišao je na vrlo dobre reakcije kupaca. Mada je Dolcetti jestiva šalica za kavu sama po sebi izvrstan proizvod za ugostiteljske objekte, kafiće, restorane ili čak sale za vjenčanja, sada je potpunija uz novi omot!

šalice za kavu za ugostiteljske objekteUz novi omot, Dolcetti šalice za kavu sad su privlačnije i funkcionalnije

Naše šalice za espresso cijele su napravljene od keksa, a unutrašnjost obložena fondanom omogućuje zadržavanje kave i uživanje gosta lokala u kavi s aromom vanilije i do sat vremena! Upravo fondan u unutrašnjosti šalice, kavu obogaćuje aromom vanilije i podiže dnevni ritual ispijanja kave na sasvim novu razinu uživanja.

Novi omot naše šalice funkcionalan je i ima ručku! Tako se iskustvo ispijanja kave, osim fantastičnog okusa kave i šalice, ne će puno razlikovati od ispijanja kave iz obične šalice za kavu.

Osim toga, novi omot povećava i stupanj higijene. Šalicu ne morate dirati prstima sve dok ne popijete kavu i ne odlučite se na lagani obrok – šalicu!

Fantazija na kraju!

Dok pijete svoju prvu jutarnju kavu u omiljenom kafiću iz Dolcetti šalice, okus keksa i aroma vanilije očarati će vaša osjetila, a prava fantazija okusa kreće tek na kraju.

Kad krenete jesti svoju šalicu, okus Dolcetti čajnog keksa i fondana, bogatiji je uz aromu kave i tada poželite još. Dolcetti jestive šalice za kavu sigurno će postati Vaš prvi keks u danu!

ŽELITE KUŠATI DOLCETTI ŠALICU?

Naručite primjerak i isprobajte Dolcetti šalicu za espresso!.

Naruči ovdje!
2018-11-27T13:53:15+02:00