Dolcetti jestive šoljice za kafu od sada sa novim omotom

//Dolcetti jestive šoljice za kafu od sada sa novim omotom

Dolcetti jestive šoljice za kafu od sada sa novim omotom

Najfiniji ugostiteljski keks oblikovan u šoljicu iz koje možete popiti svoj espresso, a šoljicu nakon toga pojesti, naišo je na vrlo dobre reakcije kupaca u Srbiji, ali u Hrvatskoj gde se mogu nabaviti u veleprodaji kod distributera Đina usluge d.o.o. Mada Dolcetti jestiva šoljica za kafu sama po sebi  je izvrstan proizvod za ugostiteljske objekte, kafiće, restorane ili čak sale za venčavanje, sada je potpuniji uz novi omot!

šalice za kavu za ugostiteljske objekteUz novi omot dolcetti šoljice za kafu sada su i privlačnije i funcionalne

Naše šoljice za espresso cele su napravljene od keksa, a unutrašnjost obložena fondanom omogućuje zadržavanje kafe i uživanje gosta lokala u kafi sa aromom vanile. Upravo fondan u unutrašnjost šoljice, kafu obogaćuje aromom vanile i podiže dnevni ritual ispijanja kafe na poseban režim uživanja.

Novi omot naše šoljice je funkcionalan i ima ručicu! Tako se iskustvo ispijanja kafe, osim fantastičnog ukusa kafe i šoljice neće puno razlikovati od ispijanja kafe iz obične šoljice za kafu.

Osim toga, novi omot povećava nivo higijene. Šoljicu ne morate dirati prstima sve dok ne popijete kafu i ne odlučite se na lagani obrok – šoljice!

Fantazija na kraju!!

Dok pijete svoju jutarnju kafu u omiljenom kafiću iz Dolcetti šoljice, ukus keksa i arome vanile će očarati Vaše nepce i uz najgorču kafu, a prava fantazija ukusa kreće na kraju.

Kad krenete jesti svoju šoljicu, ukus Dolcetti čajnog keksa bogatiji je uz aromu kafe i tada ćete poželeti još.

Dolcetti jestiva šoljica za kafu sigurno će postati Vaš prvi i omiljeni keks u danu!

2018-10-16T10:55:48+02:00

Leave A Comment